ARASH feat. Helena – DOOSET DARAM

Castigator al Premiul Grammy, artistul si compozitorul international Arash lanseaza astazi un nou single – „Dooset Daram”, in colaborare cu Helena.

Single-ul continua seria de colaborari de succes intre artistii ce au stat in spatele unor hit-uri precum „Pure Love”, „Broken Angel”, „Arash” si „One Day”. Scrisa de echipa certificata cu Platina formata din Arash Labaf, Robert Uhlmann, Helena Josefsson si Thomas G: son, „Dooset Daram” este o melodie de dragoste care contine versuri emotionale alaturate unui mix inedit intre muzica orientala si productia moderna.
Videoclipul care insoteste piesa „Dooset Daram”, in regia lui Alan Badoev, este o creatie cinematografica splendida – sustinand o lunga traditie a videoclipurilor epice ale lui Arash. Filmat in imprejurimile ploioase ale Kievului, Ucraina, ne spune povestea unui cuplu indragostit, care pe parcursul timpului se destrama. Este nevoie de un accident tragic pentru a realiza dragostea pierduta si astfel incepe o calatorie emotionala si spirituala pentru a se regasi.
„Dooset Daram” este disponibil si acum pe toate platformele, inclusiv Apple Music, Deezer, iTunes si Spotify.

Despre Arash
Pornind din Iran, certificat cu Platina si dublu castigator al premiului Grammy, Arash a reusit sa atinga un nivel de succes la care majoritatea artistilor nu pot decat sa viseze. El a acumulat peste jumatate de miliard de vizualizari doar pe YouTube si se numara printre primii 5 dintre cei mai difuzati artisti  la radiourile din Rusia in ultimii 10 ani. 
In 2013, „She Makes Me Go” (single-ul featuring cu Sean Paul), a urcat in top 5 in topurile din Suedia, Germania, Italia, Franta, Belgia, Austria si Grecia. Pana in vara anului 2013, Arash a sustinut numeroase show-urile live in toata Europa. De atunci, popularitatea sa a crescut rapid, iar paginile sale de social media au cunoscut o imensa ascensiune, incluzand 2,7 milioane de fani pe Facebook, peste 1,1 milioane de followers pe Instagram si aproape 400k pe VK.
In septembrie 2014 a lansat al patrulea! album de studio „Superman”. Acesta a inclus single-ul „Sex Love Rock Roll (SLR)” in colaborare cu artistul american R&B T-Pain. Pentru  promovarea albumului, Arash a plecat in turneu mondial in 2015 si 2016, cu show-uri sold-out in SUA, Asia si Europa. In 2016, Arash a colaborat cu superstarul american Snoop Dogg pe melodia „OMG”. Videoclipul a fost lansat in luna mai si a ajuns #1 in mai multe topuri, precum si peste 100 de milioane de vizionari pe YouTube.

Search