Descopera si testeaza retetele traditionale din Bucovina la Bucatarasul cel dibaci!

Joi, 28 februarie 2013, incepand cu ora 19.00, va avea loc Petrecerea Bucovineana cu tema Descopera si testeaza traditiile culinare bucovinene!”. Timp de 3 ore, in cadrul restaurantului Bucatarasul del dibaci, participantii vor putea testa preparatele bucovinene promovate pe durata lunii februarie in cadrul proiectului „Descopera traditiile culinare romanesti”.

Pentru cei care doresc sa petreaca in stil bucovinean cu retete traditionale, bautura, muzica si dans, restaurantul Bucatarasul cel dibaci a pregatit doua tipuri de meniu, ce pot fi achizitionate la un pret special, cu conditia unei rezervari prealabile:

  • Gustare bucovineana (cuprinde o portie de Tocinei bucovineni, o portie de Varza cu taitei de casa, 1/2 l de vin si 1/2 l de suc/apa) – 20 lei/ meniu;
  • Meniu bucovinean complet (cuprinde o portie de Tocinei bucovineni, o portie de Varza cu taitei de casa, 1/2 l de vin si 1/2 l de suc/apa, o portie de bors de sfecla rosie, o portie pastrav cu smantana si desert – placinta cu iaurt) – 39 lei/ meniu.

Pensiunile din Bucovina care au pus la dispozitia proiectului retetele traditionale bucovinene, sunt: Cabana Zada, Pensiunea Liliana si Pensiunea COLLADA. Partenerul special al proiectului este site-ul de turism culinar, www.chefbuzu.com.

Adresa restaurantului Bucatarasul cel dibaci este Strada Olteni nr. 3, Sector 3, Bucuresti. Rezervari si detalii: 0722 66 33 79 sau la 0760 96 63 60.

Search