Global Village, eveniment marca AIESEC Suceava

Sambata, 23 februarie 2013, in incinta Iulius Mall, incepand cu ora 13.00, se va desfasura Global Village, eveniment organizat de catre AIESEC Suceava.

Global Village a devenit de-a lungul timpului un eveniment cultural unic desfasurat in Suceava, un eveniment ce este dedicat tuturor indiferent de varsta si care  aduce impreuna oameni si culturi din toate colturile lumii. La cea de-a patra editie aveti ocazia sa urmariti 6 studenti internationali prezentandu-si traditiile si cultura tarii de proveninenta.

Brazilia, China, Pakistan, S.U.A., Taiwan, Romania, Ucraina, Vietnam, Anglia, Austria, Franta, Rusia si Italia sunt o parte din tarile care vor incanta audienta prin muzica, dans,  degustari de preparate culinare traditionale si voie buna.

In cadrul evenimentului veti avea ocazia sa cunoasteti  internationalii veniti in cadrul proiectelor „GROW”, „K.I.D. Camp” si „International Kindergarden”, desfasurate de catre AIESEC Suceava. Nu vor lipsi surprizele si standurile special amenajate ale tarilor repezentante. In cadrul evenimentului ii veti putea urmari si pe Mihai Boicu si Ansamblul Arcanul. 

AIESEC este cea mai mare organizatie de tineri din lume. Activa in peste 1700 universitati din peste 110 tari si teritorii, platforma internationala permite tinerilor sa exploreze si sa isi dezvolte potentialul de leadership pentru ca apoi sa aiba un impact pozitiv in societate. In parteneriat cu domeniul business si cel educational, AIESEC are peste 60 de ani de experienta in dezvoltarea si transformarea studentilor cu potential ridicat in lideri responsabili social.

Search