„Blestemul Insulei Oak” revine la HISTORY cu un nou sezon

HISTORY® revine, în exclusivitate, cu noi episoade din cel de-al șaptelea sezon al serialului „Blestemul Insulei Oak”, în fiecare marți, de la ora 22:00. Rick, Marty și echipa din Insula Oak se întorc în noul sezon cu și mai multă determinare, dar, mai ales, cu resurse și tehnologie de ultimă generație, în încercarea de a rezolva misterul comorii vechi de 224 de ani.

După ce analiza seismică efectuată la sfârșitul sezonului trecut a scos la iveală o posibilă navă scufundată în mlaștină, echipa va realiza foraje la mare adâncime, scufundări strategice și o  săpătură istorică pentru a descoperi misterioasa comoară îngropată în adâncuri.

Pentru prima dată, Rick, Marty și Craig Tester vor avea acces la mai multe zone private ale insulei, în urma parteneriatului realizat cu proprietarul, Tom Nolan, fiul regretatului Fred Nolan, lucru care le va înlesni drumul spre aflarea unor noi răspunsuri referitoare la existența acestei comori. În ultimele două secole, aceasta a pus pe jar imaginația multor aventurieri care au cheltuit sume uriașe pentru a o descoperi, iar alți şase oameni şi-au pierdut viaţa în încercarea de a-i da de urmă.

 

Echipa de căutători se va folosi în cel de-al șaptelea sezon de o aparatură ultramodernă pentru detectarea metalelor de pe suprafața insulei, în timp ce săpături arheologice extinse vor fi efectuate în apropierea fundațiilor celor două ferme istorice deținute în trecut de Daniel McGinnis și Samuel Ball. După 224 de ani, misterul Insulei Oak este pe cale de a fi elucidat.

Search