MANOWAR anunta primul concert din turneul mondial „Kings Of Metal MMXIV”

MANOWAR a anunţat că primul concert din turneul Kings Of Metal MMXIV World Tour va avea loc pe 21 martie 2014,  la Palatul Sporturilor Luzhniki, din Moscova, Rusia.

În acest turneu, MANOWAR va performa integral albumul “Kings Of Metal MMXIV”, alături de alte imnuri metal nemuritoare, prezentând un set de piese „best of”, într-o producţie scenică complet nouă.

„Fanii MANOWAR din Rusia şi-au spus din nou cuvântul, tare şi clar! Iar organizatorii de concerte le-au auzit chemarea! Suntem gata să aducem din nou în Rusia metalul adevărat şi zdrobitor.” a spus basistul Joey DeMaio.

Albumul “Kings Of Metal” al trupei MANOWAR, o piatră de hotar în istoria heavy metal, a fost lansat pe 18 noiembrie 1988 şi a fost urmat de un turneu mondial în 1989. Pentru a celebra cea de a 25 a aniversare de la lansarea “Kings Of Metal”, MANOWAR se află în studio şi înregistrează o nouă variantă, specială, a albumului: “Kings Of Metal XXIV”. 

Noua imprimare va “onora varianta originală ca punct de pornire şi îi va da în plus energia ce rezultă din valorificarea puterii tehnologiei de azi şi a celor 25 de ani de experienţă. Noua versiune va include noi aranjamente şi modificări ce încorporează elemente specifice prestaţiei live, adăugate în decursul anilor” a spus basistul MANOWAR, Joey DeMaio. “Albumul va cuprinde piese bonus, materiale bonus şi multe alte surprize”, a completat el.

„Am primit atât de multe cereri din partea fanilor pentru un turneu clasic, încât această aniversare înseamnă momentul ideal şi ocazia perfectă,” a comentat DeMaio.

 

Kings Of Metal MMXIV World Tour – Date confirmate:
Vineri, 21 martie, 2014 – Palatul Sporturilor Luzhniki  – Moscova, Rusia
Pentru informaţii şi update-uri constante vizitaţi:
www.manowar.com      
www.facebook.com/manowar

 

Mai multe date din turneu vor fi dezvăluite în curând!

Search