Stagii internationale pentru studentii suceveni, marca AIESESC

In perioada 1-30 aprilie, AIESEC Suceava ofera studentilor suceveni oportunitatea de a se inscrie pentru participarea la stagii de practica sau de voluntariat internationale, prin intermediul programelor Global Internship Program si Global Community Development Program.  

Odata cu terminarea facultatii, interesul pentru un loc de munca este mult mai mare, iar alegerea unui job poate fi problematica. AIESEC vine in intampinarea acestei dileme cu nenumarate posibilitati de lucru in cadrul unei companii din strainatate prin intermediul Programului de Internshipuri Globale.  

Scopul programului este de a sustine dezvoltarea profesionala si personala a tinerilor din intreaga lume. Astfel, persoanele care doresc sa aiba parte de o experienta internationala de munca relevanta, au oportunitatea sa isi contureze viitorul profesional intr-un cadru cat mai diversificat din punct de vedere cultural. In aceasta perioada AIESEC Suceava recruteaza studenti pentru internship-urile in domeniul educational si cel de marketing.  

Prin intermediul Programului international de voluntariat tinerii pot avea parte de experiente inedite, timp de 6 saptamani intr-o alta parte a lumii. Accesand acest program sucevenii pot alege intre:

  • social work, predare in limba engleza, psihologie, sociologie, training, project management, marketing, ecologie s.a.

Printre beneficiile participarii la un astfel de stagiu se numara: castigarea experientei de lucru intr-un mediu multicultural, cunostinte teoretice si practice, impact semnificativ asupra dezvoltarii personale si profesionale, dezvoltarea aptitudinilor de leadership, public speaking, spiritului inovativ, a responsabilitatii sociale si a capacitatii de a intelege oamenii din jur.  

AIESEC propune oportunitati in toata cele 110 tari in care este prezent, insa, in cadrul acestei recrutari, tarile care ofera la momentul actual cel mai mare numar de programe pentru tineri sunt India, China, Germania, Norvegia, Rusia, Polonia, Brazilia si Turcia.

Pe 18 aprilie, incepand cu ora 20.00, studentii suceveni sunt asteptati in corpul E al universitatii, sala 005, sa participe la evenimetul de prezentare a stagiilor de voluntariat si de practica. In cadrul acestui eveniment, vor afla mai multe despre AIESEC si despre internship-urile pe care le ofera si vei avea oportunitatea de a vorbi cu persoane care au fost plecate in diverse tari prin intermediul programelor noastre.  

Pentru inscriere, accesati site-ul www.aiesec-suceava.ro

Despre AIESEC

AIESEC este cea mai mare organizatie de tineri din lume. Activa in peste 1700 universitati din peste 110 tari si teritorii, platforma permite tinerilor sa exploreze si sa isi dezvolte potentialul de leadership pentru ca apoi sa aiba un impact pozitiv in societate. In parteneriat cu domeniul business si cel educational, AIESEC are peste 60 de ani de experienta in dezvoltarea si transformarea studentilor cu potential ridicat in lideri responsabili social.

Search