Povestea unui „Week-end de relaxare”

Dupa o saptamana agitata si obositoare, visezi sa lasi totul deoparte si sa te rasfeti cu un Weekend de Relaxare. Si daca nu stii cum si nu stii unde, noi iti venim in ajutor cu o propunere: 2 zile in care echipa Unirea Hotel & Spa iti va sta la dispozitie si in care te vei bucura de un tratament ales.
Iar, daca vii cu avionul, la aeroport, vei fi intampinat cu un zambet cald si un „Bine ai Venit”.

Ti-am trezit interesul? Atunci iti mai spunem ca vei avea parte de: un Welcome Cocktail si 2 mese, 2 nopti de cazare cu mic dejun inclus, 1 masaj reconfortant si acces nelimitat la centrul nostru Spa.

Bucatari medaliati iti vor pregati, un pranz si o cina pe gustul celor mai pretentiosi gurmanzi, iar camera confortabila si primitoare iti va garanta odihna mult visata. Momente de relaxare pentru trup si suflet te asteapta la Unirea Spa, unde te poti bucura cat poftesti de piscina, sauna, hammam, jacuzzi, salina, dusuri emotionale si zona cardio.

Targul Iesilor, incarcat de povesti, cultura, religie si istorie te asteapta sa il descoperi. Ai nevoie de un tur? Te putem ajuta. De vei dori, contra cost, iti mai putem oferi: nutriţionist, antrenament personalizat de fitness, şampanie şi flori în camera, cursuri de gastronomie cu echipa de campioni, degustari de vinuri, tur de oraş.
La plecare, iti vom ura „Drum bun” si „Pe data viitoare” pentru ca stim ca vei mai dori sa ne vizitezi.

Asadar, daca vrei sa uti pentru doua zile de griji, termene si contracte, CONTACTEZA-NE la 0232.20.50.08/ 0723 187 175/ 0722 527 822 sau pe email comercial@hotelunirea.ro.

Search