Young The Giants lanseaza „Silvertongue”

Young The Giant anunta cu emotie lansarea single-ului „Silvertongue” de pe noul lor album Home of the Strange, care va vedea lumina zilei pe 12 August. Captivantul videoclip continua in aceeasi tematica plina de culoare si vizualuri incitante cu care ne-a obisnuit trupa; vopseaua neon completeaza scenele rave psihedelice.

Pe data de 11 August, Young The Giant va urca pe scena de la Amoeba Records in Los Angeles, in anticiparea lansarii albumului din ziua urmatoare. 

„Home of the Strange” a fost produs de Alex Salibian (Elle King, Mikky Ekko) in colaborare cu detinatorului premiului Grammy pentru Producatorul Anului in 2016, Jeff Bhasker, in calitate de Producator Executiv. 

Single-ul principal, „Something To Believe In”, este in acest moment pe locul 10 in top-ul Alternativ radio. Trupa si-a prezentat recent hit-ul in show-ul Jimmy Kimmel Live, o data cu lansarea pre-comenzilor pentru albumul „Home Of The Strange”. 

In sustinerea noului album, Young The Giant va porni intr-un turneu ce se anunta plin de show-uri live captivante in America de Nord, punctele de atentie fiind concertele in faimoasele Radio City Music Hall in New York, Greek Theatre in Los Angeles si Aragn Ballroom in Chicago. 

„Home of the Strange” este albumul de follow-up dupa Mind Over Matter din 2014, care a fost un succes absolut. O data cu debutul albumului in primele 10 in top-ul Soundscan/Billboard 200 si Top 5 Alternative Radio, criticele primite din partea publicatiilor Rolling Stone, Entertainment Weekly, USA Today si The New York Times au fost mai mult decat incurajatoare. Trupa a fost intens laudata pentru combinatia dintre diferite stiluri de rock: progressive, boogie metal, soft, new wave, dance rock si multe altele.

Young The Giant s-au lansat in muzica in 2010, iar piesele de debut „My Body” si „Cough Syrup” au fost ambele premiate cu Discuri de Aur de catre RIAA.

Search