Saltele ortopedice – cat costa sanatatea ta?

Daca ai sti ca poti face un efort minim pentru a preveni durerile de spate, l-ai face? Studiile spun ca durerile de spate sunt cauzate in cea mai mare parte de saltele nepotrivite, dar si de scaune alese prost. Investitia in saltele ortopedice nu este atat de mare pe cat se crede si te-ar putea ajuta sa scapi de durerile de spate.

Saltelele ortopedice sunt special concepute pentru a te ajuta sa dormi mai bine noaptea, pentru a-ti mentine coloana in pozitie corecta, dar si pentru a-ti oferi un somn linistit, in care sa nu fi deranjat de miscarile partenerului.

Daca vei alege salteaua ortopedica potrivita, aceasta te va ajuta, cu timpul, sa iti imbunatatesti postura, dar si sanatatea.
Durata de viata a saltelelor ortopedice este foarte mare, astfel ca atunci cand decizi sa faci o investitie, o vei face in mod sigur pe termen lung. Gandeste-te ca vei investi in confortul si sanatatea ta pentru urmatorii 10-15 ani.

Ca si orice alt produs, salteaua ortopedica poate fi mai scumpa sau mai ieftina, dar ieftina nu inseamna neaparat de calitate proasta. Studiile realizate in ultima vreme si descoperirea unor noi materiale au ajutat producatorii sa imbunatateasca pana si cele mai ieftine produse, venind cu materiale inovative si modalitati de productie din ce in ce mai moderne. Acest lucru le permite scaderea pretului saltelelor ortopedice chiar si pana la 200-300 de lei, ceea ce inseamna ca acum aceste saltele sunt accesibile oricui.

Avantajele saltelelor ortopedice

Ca orice produs destinat unor nevoi speciale, salteaua ortopedica are mai multe avantaje, precum:

  • Preia presiunea exercitata de corpul tau pe toata suprafata sa, relaxand muschii si mentinand coloana vertebrala in pozitie corecta;
  • Majoritatea saltelelor ortopedice sunt realizate din materiale antialergice, antibacteriene si antiperspirante, calitati care ajuta in special in cazul persoanelor care sufera de alergii, boli respiratoriii sau astm bronsic;
  • Toate saltelele ortopedice beneficiaza de garantie, durata acesteia depinzand de fiecare producator in parte;
  • Poti gasi saltele ortopedice la cele mai variate preturi, acestea incepand de la 100 de lei.

Copiii si adolescentii se pot bucura si ei de beneficiile saltelei ortopedice, site-urile de profil precum www.saltele-ortopedice.net ( click aici ) avand o oferta generoasa pentru toate varstele. Aceste saltele asigura sustinerea corecta a coloanei vertebrale, indiferent de pozitia adoptata in timpul somnului. Astfel, pentru cei mici este esential ca in faza de crestere sa beneficieze de aceste avantaje, pentru a se dezvolta armonios.

De ce e important sa dormim bine?

Somnul ne ocupa o treime din viata. De aceea este important sa ne asiguram ca putem avea parte de un somn odihnitor, pentru a putea da randament in timpul zilei. Lipsa cronica de somn ne face pasibili de boli mintale si fizice, sau ne provoaca stari de iritabilitate, afectandu-ne capacitatea de concentrare. In plus, in cazul in care somnul devine o problema zilnica, aceasta poate cauza probleme destul de grave de sanatate, de la hipertensiune arteriala, la probleme hormonale si afectarea sistemului imunitar.
Astfel, investitia intr-o saltea ortopedica devine necesara si benefica.

Search