Tendintele zilei: Horoscop cu Alexandra Coman

Va asteptam in fiecare dimineata sa intrati pe InOras.ro si sa aflati ce anume vi se pregateste in fiecare zi a saptamanii. Stiam deja sa ziua e mai buna daca o incepi cu InOras.ro, dar acum, daca o avem alaturi si pe noua noastra prietena, Alexandra, cu siguranta va deveni excelenta!Lectura placuta, zile frumoase si sa ne vedem cu bine in fiecare dimineata!
Marti, 22 mai
Este Marti, este ziua dedicata lui Marte, zeul razboiului, iar semnele de foc ( Berbec, Leu si Scorpion) nu vor dezminti ca fac parte din triada luptatorilor zodiacului.Astazi vor face aliante cu semnele de aer- Gemeni, Balanta si Varsator si vor porni un atac foarte serios impotriva celor care in ultima perioada i-au luat peste picior, minimalizandu-i si ironizandu-i. Daca pana acum au tacut pentru ca nu gasisera contextul potrivit pentru a se apara, de aceasta data vor fi mult mai combativi decat de obicei.

Mai putin avantajati vor fi Racii, Scorpionii si Pestii, care s-ar putea sa primeasca o veste mai putin placuta privind un anumit membru al familiei. Taurii, Fecioarele si Capricornii doresc sa porneasca o afacere asa incat se vor consulta cu niste specialisti. Sfaturile primite le vor fi de un real folos.
Mai multe detalii aici: http://www.roastrolog.com

Search