Connect-R lanseaza single nou: Vara nu Dorm

Nu se putea sa treaca debutul verii fara ca si Connect-R sa isi incerce norocul cu ceea ce ar putea fi piesa verii in cluburile de pe litoral. Cantaretul deja a transformat intr-o traditie lansarea hit-urilor in pragul verii, astfel ca „Vara nu dorm” ar putea fi melodia pe care o asteapta fanii sai pentru zilele si noptile toride din 2012.
Va invitam sa ascultati si voi piesa in galeria de sub articol.
Despre Connect-R
Connect-R (n. Ștefan Mihalache pe 9 iunie 1982 în Voluntari, România) este un cântăreț și actor de etnie romă de hip hop,dance și pop. Artistul și-a început cariera la vârsta de 8 ani în calitate de dansator. Deja de la 15 ani, hip-hopul a devenit una dintre marile pasiuni ale lui Connect-R. A intrat prima oară într-un studio în 1997 cu ocazia înregistrării primei sale piese numită „Observ”.
În 1999 a lansat o nouă piesă numită „Operație Pe Suflet Deschis”, care a urcat până pe locul 2 în top 50 la Radio Contact.
În 2000, Connect-R a colaborat strâns cu fondatorii Veritasaga; Jivago, Preaetor și Dribbler; dar a ales calea muzicii comerciale în detrimentul hip-hop-ului underground. Prima colaborare cu un nume mare din show-bizul românesc a fost pentru melodia „Fără Nume”, a trupei R.A.C.L.A..

În 2006 a făcut un pas înainte în cariera sa muzicală stabilind un record impresionant: în acel an el a fost primul rapper care a evoluat pe scena Eurovisionului. Împreună cu Arsenie Toderaș, el a reprezentat atunci Republica Moldova în marea finală cu piesa „Loca”.
Seria de recorduri nu s-a oprit aici, el fiind singurul artist care a avut 6 piese simultan în playlistul Radio 21.
Connect-R lansează albumul Dacă Dragostea Dispare în anul 2007, iar în octombrie 2008 lansează videoclipul celui de-al doilea single extras de pe album: „Nu-ți Pierde Dragostea”.
Anul 2009 a fost unul extrem de bun pentru Ștefan Mihalache. Acesta a lansat piesele „Burning Love” și „Murderer”.
În 2010 a participat la Selecția Națională pentru Eurovision împreună cu Anda Adam cu piesa „Surrender”. Tot în acest an a înființat casa de productie Rappin’ On Production, făcând echipă cu Chris Mayer și Nick Kamarera.

Surse: http://www.urban.rohttp://www.youtube.comhttp://ro.wikipedia.org

Search