KEEP THE PROMISE, LIVE THE STORY (primul workshop despre si pentru nunta visata)

The Promise este primul eveniment de anvergura din Iasi care isi propune sa va dezvaluie toate secretele unei petreceri de nunta reusite. Promotor al evenimentului este agentia de evenimente The Gathering, agentie care lanseaza aceasta provocare sub forma unei pro-misiuni.

Agentia a dezvoltat acest concept pentru viitoarele mirese care isi doresc sa experimenteze dincolo de standarde si sa contureze o poveste atipica, folosindu-se de idei simple, sfaturi utile, elemente surpriza, toate intr-o atmosfera relaxata. The Gathering a pus alaturi toata magia intamplarilor, toate trairile si un strop de pasiune pentru ca dumneavoastra sa alegeti sa experimentati noi cunostinte in sfera evenimentelor personale.

Evenimentul va avea loc duminica, 13 mai 2012, incepand cu orele 14, la Cafepedia si va fi structurat pe mai multe teme special create pentru ca dumneavoastra sa va bucurati de o
viziune ampla asupra petrecerilor de nunta, dar si a etapelor parcurse pentru reusita unui eveniment de acest gen. The Promise se doreste a fi inainte de toate o sincera promisiune, in mai bine, a reusitei dumneavoastra.

Structura evenimentului este in asa fel exemplicata incat va raspunde celor trei elemente de baza care stau in spectrul unei petreceri de nunta

– ce presupune un concept personalizat de nunta

– propuneri concrete, idei gata materializate

– planning-ul de nuntas

Jumatate spectacol, jumatate experienta practica si inainte de toate voie buna, The Promise face dovada unui mod inedit de a va petrece duminica. Si pentru ca toate duminicle sunt la fel de frumoase ca si o mireasa va asteptam sa va alaturati pentru a strange cat mai multe zambete si pentru a impartasi o experienta unica pentru Iasi.

The Gathering este primul nume in organizarea de evenimente locale si zonale sub aspecte clasice (indoor, outdoor, corporate) sau inedite (private, petreceri cu tematici speciale, petreceri supriza).

Search