Premiere cinematografice în octombrie

Filmele bune ale lui octombrie promit ore frumoase din timpul nostru liber. Pe unele abia le aşteptam, cu altele facem cunoştinţă  acum. Important e că avem şi luna aceasta alternative surprinzătoare şi planuri de mers la cinema.

 La începutul lunii îl vedem pe Tom Hardy care joacă rolul lui Eddie Brock, un jurnalist care investighează cercetările unui sinistru om de știință a cărui preocupare are legătură cu o serie de experimente pe o stranie materie neagră extraterestră; Venom în regia lui Ruben Fleischer are premiera pe 5 octombrie. În aceeaşi zi, Johnny English Strikes Again cu Rowan Atkinson, Emma Thompson şi Ben Miller în distribuţie, aduce povestea unui atac cibernetic în urma căruia se vor dezvălui identităţile tuturor agenţilor secreţi britanici. Johnny English se va prezenta ca o ultimă speranţă a serviciului secret, este rechemat la datorie şi îşi va etala toate trucurile speciale pentru a-l găsi pe hacker.

   Un thriller care promite atmosfera misterioasă a unei întâmplări într-o noapte lungă şi complicată, într-un hotel departe, cu personaje care se întâlnesc accidental în acest loc, este Bed times at the El Royal. Şapte necunoscuţi, fiecare purtând un secret de care ar vrea să scape, se intersectează la hotelul El Royale. În cursul unei nopţi care pare că nu se mai termină, fiecare îşi va avea şansa la izbăvire… sau totul se va duce de râpă… Premiera peliculei este programată pentru 12 octombrie.

    Şi un film românesc se anunţă luna aceasta. E vorba despre Secretul fericirii în regia lui Vlad Zamfirescu. Într-o seară între prieteni, Tom îşi împinge soţia şi amicul în situaţii mai mult decât absurde, căutând să-i facă să-și dezvăluie secretele. Astfel, cei doi prieteni descoperă că fericirea cuiva este posibilă doar dacă altcineva este nefericit…. 

   Dintre animaţiile numai bune de văzut alături de toată familia se anunţă luna aceasta Wheely, adică un mic taxi prăfuit cu spirit aventurier. Povestea spune că el şi prietenul său cel mai bun, vor fi implicaţi, fără voie, într-o reţea de furt de maşini exclusiviste, condusă de un uriaş camion pe nume Kaiser…  Wheely va fi lansat în cinematografe de vineri 5 octombrie. Finalul lunii aduce pe marile ecrane Aventurile lui Smallfoot. Se promite aici o poveste emoţionantă a unui tânăr yeti care găseşte ceva ce nimeni din specia lui nu credea că există, adică un om. Întreaga comunitate de yeti începe să se întrebe oare ce altceva mai există dincolo de hotarele satului lor înzăpezit…

 Venom, Johnny English Strikes Again, Bed times at the El Royal, Secretul fericirii, şi animaţiile Wheely şi Smallfoot sunt doar câteva dintre titlurile acestei luni.

Search