Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Termeni şi condiţii

 InOras.ro este proprietatea SC InOras.ro SRL. 

 Drepturile de autor asupra textelor, fotografiilor, simbolurilor grafice care apar pe www.InOras.ro aparţin SC InOras.ro SRL. 

 Preluarea, copierea şi transmiterea parţială sau integrală a conţinutului (texte&fotografii) afişat de www.InOras.ro în scopuri comerciale se face doar cu acordul scris al SC InOras.ro SRL. 

 Preluarea conţinutului afişat de www.InOras.ro este permisă doar în limita a 50 de cuvinte, cu precizarea clară a sursei (şi link inserat către articolul respectiv de pe www.InOras.ro şi precizarea numelui autorului) în scopuri necomerciale. 

Preluarea fotografiilor în scopuri necomerciale este permisă doar cu precizarea sursei (şi link inserat către articolul unde au apărut fotografiile şi precizarea numelui autorului). Este interzisă modificarea/alterarea fotografiei sau înlăturarea watermark-ului www.InOras.ro acolo unde este cazul. 

 Nerespectarea acestor condiţii atrage riscuri legale. SC InOras.ro SRL îşi rezervă dreptul de a acţiona în instanţă orice persoană fizică sau juridică, din România sau din afară graniţelor ţării, ce preia continut de pe www.InOras.ro fără acordul SC InOras.ro SRL sau fără a respecta regulile menţionate anterior.  

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro