Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Despre noi

Suntem alături de organizatorii de evenimente şi proprietarii de localuri încă din 2004. An de an, lună de lună şi zi de zi aducem publicului cele mai noi ştiri despre evenimente şi locaţii. Avem peste 6000 de abonaţi la newsletter şi circa 2000 de vizitatori ne trec zilnic pragul. Am început în Iaşi iar din 2009 ne-am extins la nivel naţional şi momentan acoperim 10 oraşe, cele mai mari din România. 

În martie 2011 echipa InOras.ro s-a schimbat şi odată cu ea şi filosofia de business ce stă în spatele acestui proiect. Noua noastră poziţionare este aceea de „ghid complet de distracţii urbane” şi încercăm să oferim atât vizitatorilor cât şi clienţilor noştri o experienţă corectă şi completă. 

Ca orice proiect online, InOras.ro a trecut printr-o „restructurare” şi prima etapă este gata. Ceea ce aducem nou este în primul rând un design upgradat, fresh, curat şi liniar. Aducem de asemenea şi o prezentare completă, corectă şi integrată a evenimentelor şi localurilor. O altă noutate este adăugarea de conţinut dinamic, constând în articole pe diferite teme legate tot de petrecerea timpului liber. 

A doua etapă din lansarea noii platforme InOras.ro este programată pentru a doua jumătate a lunii septembrie şi se bazează pe principiul „action-reaction” din cea de-a treia lege a lui Newton (For every force there is an equal and opposite reaction force). Încheiem acest mic preview deocamdată şi vă lăsăm să descoperiţi treptat noua experienţă www.InOras.ro. Have fun! 
Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro