Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Maratonul Cetății Suceava

16 SEP SAM
2017

poster Maratonul Cetății Suceava Suceava

România deține primul loc în Europa la rata mortalității infantile. În anul 2010 România înregistra o rată a mortalităţii infantile de 10,1 la mia de copii născuți vii. Atunci Salvați Copiii a început programul pentru reducerea mortalității infantile. Dotarea maternităților cu echipamente este parte a programului amplu de combatere a mortalității infantile, pe care Salvați Copiii îl derulează de șase ani. 

Numai în 2016, Salvați Copiii România a dotat cu aparatură medicală de specialitate 33 de maternităţi, oferind astfel o șansă la viață nou-născuților prematur. În doar cinci ani, țara noastră a coborât până la o rată de 8 la 1000 de nou-născuţi vii, în 2015. 

Echipamentele medicale insuficiente reprezintă o problemă frecventă în România, conform datelor din analiza Salvați Copiii privind situația maternităților din România - 13% dintre maternitățile de nivel I nu au niciun incubator standard pentru nou-născuții prematuri, 56% dintre maternitățile de nivel II nu au ventilator pentru suport respirator și 14% dintre maternitățile de nivel III au o singură masă de reanimare pentru copii.

Maratonul Cetății Suceava este un eveniment caritabil care dorește să atragă atenția asupra fenomenului, să strângă fonduri pentru echipamente dar să și promoveze mișcarea în rândul populației, motto-ul evenimentului fiind ”Alerg pentru viață!”.

Detaliem puțin din structura acestui eveniment caritabil - Maratonul Cetății Suceava - pentru cei interesați, până reușim să dăm drumul la site:
* Data: 16 Septembrie 2017
* Ora: 10.00 - pentru probele de Semi-maraton, Cros și Cursa Populara (revenim cu detaliile de distanță și elevație) // Ora 12.00 pentru Cursa Copiilor ( lungime 800 m)
* Start/Sosire - Platoul Cetății de Scaun a Sucevei
* Traseu - alergabil in totalitate - 15% asfalt, 85% trail
* Taxa de participare se constituie în donații către Organizația Salvați Copiii - Filiala Suceava, minim 30 Ron pentru proba de Semi-maraton, minim 20 Ron pentru proba de Cros, minim 10 Ron pentru Cursa Populară, in cont IBAN RO64RNCB0234023048700001 , cu specificația la observații: "donație/proba MCS semi-maraton" / "donație/proba MCS cros" / "donație/proba MCS Cursa Populară", în funcție de proba aleasă

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Suceava

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro