Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

InOras.ro te trimite la Media Music Awards 2013!(terminat)

Cei mai în vogă artiști ai momentului se pregătesc pentru Media Music Awards, marea decernare de premii ce va avea loc la Sibiu, pe 19 septembrie. În cadrul galei, considerată cel mai important eveniment muzical de acest tip din România, vor susține recitaluri live pe cele două scene din Piața Mare a Sibiului, trupele şi artiştii tăi preferaţi precum: Holograf, Andra, Vama, Smiley, Alex Velea, Connect-r, Corina, Vunk, Elena Gheorghe, Andreea Bănică, What’s Up, Cabron, Anda Adam, Deepcentral, Guess Who, Puya, Maximilian, Grasu XXL, Zdob și Zdub, Delia sau Fly Project.

InOras.ro impreună cu organizatorii pun la bataie 2 invitatii pentru 1 persoană la evenimentul Media Music Awards de pe 19 septembrie. Pentru a intra în posesia unei invitații trebuie:


1. Sa ne laşi un comentariu în care să ne spui artistul pe care abia aştepţi să îl vezi pe scena MMA 2013 şi să DISTRIBUI poza de aici

2. Să ne lasi un mesaj pe https://www.facebook.com/Sibiu.InOras.ro cu numele tău, numărul de telefon și mențiunea „pentru concurs MMA 2013”. 

Mult succes!

Concursul se încheie miercuri, 18 septembrie, ora 22.00. Castigatorii vor fi anuntați in aceeasi zi. 
Datele trimise in acest concurs sunt si vor ramane confidentiale.

Mai multe detalii despre eveniment aici.

Concursul s-a terminat !

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro