Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Nike Adapt BB

Tag-uri: gadget

Articol scris de InOras .ro

vezi toate


Nike Adapt BB: pantofii sport cu şireturi automate, încărcare wireless şi luminiţe RGB

Adapt BB este o nouă gamă de pantofi sport dedicată fanilor baschetului. Noii pantofi nu au şireturi vizibile, însă dispun de un mecanism motorizat numit FitAdapt care strânge pantoful pentru a se mula perfect pe piciorul utilizatorului. De altfel, pantoful poate fi controlat atât folosind butoane de pe suprafaţa sa, cât şi aplicaţia pentru mobil. Aplicaţia poate păstra profiluri şi poate modifica culorile LED-urilor de pe suprafaţa pantofului.

Motivul pentru care Nike a realizat Adapt BB este faptul că pe parcursul unui meci de baschet, piciorul unui sportiv îşi poate modifica dimensiunile şi cu jumătate de număr. Astfel, este necesară ajustarea şireturilor din când în când. Prin intermediul Adapt BB, această modificare este posibilă cu o simplă apăsare de buton, iar intensitatea „şireturilor” nu se slăbeşte pe parcurs. Motoraşele FitAdapt aplică o forţă de 15 kilograme, aceeaşi forţă necesară pentru a trage de mânerul unei paraşute.
Desigur, sistemul de motoraşe FitAdapt din pantofii Adapt BB necesită încărcare, iar Nike livrează pantofii cu un încărcător wireless. O încărcare completă asigură 14 zile de autonomie, iar procesul de încărcare durează aproximativ trei ore. Probabil că inginerii Nike s-au gândit că pantofii pot sta la încărcat peste noapte.

Nike promite şi actualizări de firmware pentru pantofi, pentru a adăuga funcţionalitate nouă pantofilor Adapt BB şi doreşte să aducă această tehnologie pe mai multe linii de produse, orientate şi către alte categorii de sportivi.

Un articol sustinut de GSM ZONE

Galerie

  • Nike Adapt BB poza 0

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Articole similare

  • Actiunile Apple au atins pragul de 600 de dolari

    Pentru prima data de cand a fost creata compania, actiunile Apple au atins joi, 15 martie 2012, cel mai inalt prag pe care l-au cunoscut: 600 de dolari. Fenomenul este explicat de lansarea celui de-al treilea iPad pe pietele asiatice. Ca de fiecar...

    detalii

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro