Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Actiunile Apple au atins pragul de 600 de dolari

Tag-uri: ipad 3 apple actiuni bursa lansare preturi gadget

Articol scris de InOras .ro

vezi toate

Pentru prima data de cand a fost creata compania, actiunile Apple au atins joi, 15 martie 2012, cel mai inalt prag pe care l-au cunoscut: 600 de dolari. Fenomenul este explicat de lansarea celui de-al treilea iPad pe pietele asiatice. Ca de fiecare data cand Apple lanseaza un nou produs, si in acest caz s-au format cozi de sute de persoane la magazinele care le comercializeaza. 
Desi nu a mai fost prezentat ca un produs revolutionar, ci ca o evolutie logica a iPadului care l-a precedat, iPad 3 a provocat destul de multa valva in randul pasionatilor de gadget-uri, astfel ca o actiune Apple a atins joi, 15 martie 2012, pragul de 600,01 dolari la bursa din New York.  Apple isi consolideaza pozitia pe locul I in topul celor mai profitabile companii din lume (a atins o valoare de piata de 560 miliarde de dolari, in urcare cu 45% de la inceputul acestui an). 

Noul iPad apare vineri, 16 martie, in zece tari, inclusiv SUA, Canada, Singapore, Franta si Marea Britanie. Magazinele din Munchen, Paris, Londra, Singapore sau Hong Kong sunt pregatite sa faca fata multimilor adunate peste noapte in asteptarea lansarii. 

Surse: http://www.mediafax.ro/ 


0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Articole similare

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro